Parabo Market Lugoj

A fost stabilit recordul lunii ianuarie. Ce concentratie de alcool avea un sofer in momentul in care a fost oprit de politisti pe o strada din Lugoj

31 Ianuarie 2021
Lugoj Info.ro - Ce concentratie de alcool avea un sofer in momentul in care a fost oprit de politisti pe o strada din Lugoj foto : Lugoj Info.ro (Arhiva)

Razia facuta de politistii rutieri lugojeni sambata noaptea a blocat practic circulatia rutiera pe mai multe strazi din oras.

Miruna International

Oamenii legii au verificat fiecare masina aflata in trafic, timp de cateva ore si au legitimat conducatorii auto, dar si pasagerii. Politistii lugojeni au folosit nu mai putin de zece autospeciale pentru a controla tot ce misca in oras, au anuntat reprezentantii IPJ Timis, care au mai precizat ca pentru aceasta actiune de amploare au mobilizat si politisti de la sectiile de politie rurala din zona Lugojului. In timpul raziei cu efective marite, un lugojean din cartierul Tesatori a fost descoperit baut la volan, la numai cativa zeci de metri de casa. Barbatul in varsta de 46 de ani a nimerit intr-un filtru al politistilor care si-au dat seama imediat ca este baut. La verificarea cu alcooltestul, aparatul a indicat o valoare de 1,36 mg/l alcool pur in aerul expirat. Politistii sustin ca este cea mai mare valoare descoperita in acest inceput de an. Barbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice si va fi cercetat penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.