El avea grija de copii. Agent de paza la o scoala din Lugoj, condamnat dupa ce a distrus o masina si si-a amenintat fosta iubita

06 Aprilie 2021
Lugoj Info.ro -Agent de paza la o scoala din Lugoj, condamnat dupa ce a distrus o masina si si-a amenintat fosta iubita

Un individ din Lugoj a fost condamnat la un an si patru luni de inchisoare cu suspendare sub supraveghere dupa ce ar fi distrus masina fostei sale iubite.

Condamnatul era angajat la o firma ce asigura paza in mai multe scoli din oras. Anul trecut, intre el si fosta lui iubita a avut loc o cearta iar individul s-a gandit sa ii dea o lectie femeii. Prima oara barbatul a taiat anvelopele si a rupt oglinzile masinii detinute de fosta iubita. Prins de politisti si dus la declaratii, lugojeanul s-a intors la masina, dupa ce a fost lasat sa plece de la politie, si de aceasta data a spart parbrizul si geamurile laterale amenintand-o totodata pe femeie. Aceasta nu s-a lasat intimidata si a depus plangere impotriva agentului de paza. Judecatorii l-au condamnat pe agentul de paza la 3 luni de inchisoare pentru amenintare, 9 luni de inchisoare pentru distrugerea anvelopelor si oglinzilor si inca un an de inchisoare pentru spargerea geamurilor de la masina. Avand in vedere violenta manifestata, magistratii au decis ca individul sa fie condamnat la cea mai grea dintre cele trei pedepse aplicate si anume cea de un an, la care au adaugat un spor de patru luni, agentul fiind condamnat la un an si patru luni de inchisoare. Judecatorii au decis suspendarea pedepsei sub supraveghere iar individul are obligatia sa presteze 100 de zile de munca in folosul comunitatii. Sentinta nu este definitiva.