Parabo Market Lugoj

A venit la oras sa-si cumpere droguri. Un tanar din Salbagel a lovit doua masini pe o strada din Lugoj incercand sa fuga de politie

27 Aprilie 2021
Lugoj Info.ro -Un tanar din Salbagel a lovit doua masini pe o strada din Lugoj incercand sa fuga de politie foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Politistii lugojeni efectueaza cercetari fata de un tanar de 24 de ani, care a refuzat sa opreasca la semnalele regulamentare.

Miruna International

Tanarul nu detinea permis de conducere si s-ar fi aflat sub influenta substantelor psihoactive, a anuntat IPJ Timis. Politistii Biroului Ordine Publica Lugoj, în timp ce se aflau în îndeplinirea atributiilor de serviciu pe Splaiul 1 Decembrie 1918 din municipiul Lugoj, au efectuat unui autoturism semnalul regulamentar de oprire, folosind mijloacele luminoase si acustice, moment în care conducatorul auto a accelerat si a refuzat sa opreasca. Dupa mai multe solicitari de oprire prin intermediul dispozitivelor auto, politistii au pornit în urmarirea autoturismului pana la intersectia cu strada Timisorii unde acesta a intrat în coliziune cu alte doua autovehicule parcate, fiindu-i imposibila efectuarea altei manevre. În urma verificarilor efectuate în bazele de date, politistii au stabilit ca tanarul de 24 de ani nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, au mai anuntat politistii. Întrucat prezenta un comportament dezorientat si fiind incoerent în vorbire, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultand o valoare pozitiva. De asemenea, în autoturismul mai sus mentionat, au fost gasite 4 pliculete cu materie vegetala, care au fost sigilate si urmeaza a fi predate catre Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara. Totodata, s-a stabilit ca acesta ar fi sustras masina de la tatal sau fara voia acestuia, cu scopul de a se plimba. În cauza, a fost întocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de "conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de catre o persoana sub influenta substantelor psihoactive", "conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule" si "furt în scop de folosinta".