Parabo Market Lugoj

Momentul ala cand banca iti ia, in loc sa-ti dea. Patania unui barbat care a vrut sa scoata o suma de bani de la un bancomat din Lugoj

28 Aprilie 2021
Lugoj Info.ro -Patania unui barbat care a vrut sa scoata o suma de bani de la un bancomat din Lugoj

Un barbat din judetul Mehedinti s-a ales cu o condamnare dupa ce a incercat sa retraga niste bani de la un bancomat de pe strada 20 Decembrie din Lugoj.

Miruna International

Omul s-a dus la aparat, a introdus cardul, a tastat parola si suma, numai ca in loc de bani, pe ecran a aparut o eroare. Barbatul s-a enervat si a considerat ca aparatul isi revine daca il loveste cu pumnii. “Tratamentul” nu a dat rezultate si, mai mult decat atat, a dus la distrugerea bancomatului. Banca a anuntat politia, iar olteanul a fost trimis in judecata pentru distrugere. Judecatorii lugojeni l-au gasit vinovat pe barbat si l-au condamnat la patru luni de inchisoare pentru comiterea infractiunii de distrugere. Pedeapsa a fost amanata pe un termen de supraveghere de doi ani. Pe langa condamnarea penala, barbatul va trebui sa plateasca bancii 11.342,44 lei cu titlu de despagubiri materiale pentru prejudiciul produs si nereparat, au mai stabilit magistratii lugojeni. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.