INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Ce-ti faci cu mana ta se numeste lucru manual. Cum s-a ales un lugojean cu dosar penal dupa ce a simtit nevoia sa isi dea cu parerea despre producerea unei tamponari

13 Mai 2021
Lugoj Info.ro -Cum s-a ales un lugojean cu dosar penal dupa ce a simtit nevoia sa isi dea cu parerea despre producerea unei tamponari foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Un lugojean s-a ales cu un dosar penal din partea politistilor dupa ce a tinut mortis sa isi dea cu parerea despre modul in care s-a produs o tamponare in zona Stadion.

Intamplarea s-a petrecut pe strada Panait Cerna unde oamenii legii au fost chemati sa intervina dupa ce un moped si un autoturism au intrat in coliziune. In timp ce politistii incercau sa vada cine a fost de vina pentru accident, la locul evenimentului si-a facut aparitia si un barbat de 50 de ani, care, coborat de la volanul unei masini, a tinut neaparat sa ii certe pe soferi si politisti, dar si sa isi dea cu parerea despre cine a fost vinovat pentru tamponare, desi nu a fost de fata. Barbatul a fost “expediat” de cei prezenti, insa politistii au vazut ca acesta avea un comportament dubios de cum s-a dat jos de la volan, astfel ca au decis sa il supuna unui test de alcoolemie. Aparatul a indicat o valoare de 0.75 mg/l alcool pur în aerul expirat, asa ca, in loc sa mearga acasa, soferul a ajuns la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducatorului auto a fost întocmit dosar penal pentru “conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice”, au anuntat politistii.