9 permise ridicate pentru abateri, 36 de soferi sanctionati pentru viteza pe strazile din municipiu. O soferita din Costeiu conducea un BMW cu 150 de km la ora pe o strada din Lugoj

17 Mai 2021
Lugoj Info.ro -O soferita din Costeiu conducea un BMW cu 150 de km la ora pe o strada din Lugoj foto : IPJ Timis

Timp de trei zile, politistii de la Biroul Rutier Lugoj s-au aflat pe strazi pentru a vedea cum se mai comporta soferii in trafic.

In urma monitorizarilor facute cu aparatele radar, oamenii legii au aplicat 54 de sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 36 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteza, 2 pentru conducerea sub influenta bauturilor alcoolice, iar 16 au fost avertismente, a anuntat IPJ Timis. Tot in cadrul acestor actiuni au fost retinute în vederea suspendarii 9 permise de conducere pentru neacordarea prioritatii de trecere a pietonilor si vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depasire si limitelor legale de viteza, dar si conducere sub influenta bauturilor alcoolice. Recordul de viteza i-a apartinut in acest weekend unei soferite din Costeiu. Femeia in varsta de 41 de ani, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW X1, a fost surprinsa de aparatul radar avand o viteza de 150km/h intr-o portiune de drum in care limita era de 50km/h. Femeia s-a ales cu o amenda si nu va mai putea urca la volan pentru o perioada de 90 de zile.