Invata de la cei mai buni. Politistii lugojeni iau lectii de la colegii de la Serviciul de Actiuni Speciale

21 Mai 2021
Lugoj Info.ro - Politistii lugojeni iau lectii de la colegii de la Serviciul de Actiuni Speciale foto & video : Opinia Timisoarei

Politistii din Lugoj participa in aceste zile la mai multe ore de cursuri sustinute de catre luptatorii din trupele speciale ale Politiei Romane.

Politistii de la Serviciul de Actiuni Speciale (SAS) sunt cunoscuti opiniei publice ca “mascati” si nu mai e nici un secret faptul ca acesti politisti care intervin in situatii delicate sunt cei mai bine pregatiti politisti. Serviciul care activeaza in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis a fost premiat de mai multe ori pentru activitatile pe care le-a desfasurat in ultimii ani. “Mascatii” sunt in aceste zile la Lugoj pentu a le arata politistilor lugojeni cum sa intervina si sa actioneze in diferite situatii operative, dar le prezinta si tactici, tehnici si procedee pentru interpelarea si abordarea unor persoane. O alta prezentare a celor de la SAS o reprezinta imobilizarea, încatusarea si conducerea la sediul politiei a suspectilor. De asemenea, unele cursuri vizeaza consolidarea de catre politisti a notiunilor teoretice si practice privind tragerea cu armamentul din dotare si folosirea mijloacelor individuale pentru interventie. Cursurile pe care le sustin politistii in aceste zile sunt adaptate la zi, in conditiile in care infractorii devin tot mai periculosi iar modul de comportament in relatia cu politistii se schimba in decursul anilor.