GYM PELE

Politistii din Germania au solicitat probe. Perchezitii la Stiuca dupa ce mai multor nemti le-au murit cainii cumparati de la un crescator

03 Iunie 2021
Lugoj Info.ro -Perchezitii la Stiuca dupa ce mai multor nemti le-au murit cainii cumparati de la un crescator

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Lugoj, împreuna cu politistii Sectiei 6 Rurale Gavojdia au efectuat doua perchezitii domiciliare, la doua persoane cercetate de autoritatile germane pentru înselaciune.

Lugoj Info Online Publicitate

Mandatele de perchezitie domiciliara, dispuse de Judecatoria Lugoj au fost facute printr-un Ordin European de Ancheta, la doua adrese din Stiuca, a anuntat IPJ Timis. Activitatile au fost desfasurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de autoritatile germane privind infractiunea de înselaciune, din cercetari reiesind ca 2 barbati ar fi oferit spre vanzare caini, a caror documentatie era incorecta sau incompleta. Mai exact, un crescator din Stiuca a oferit contracost unor cetateni nemti animale de companie. Unele animale au decedat sau starea lor de sanatate a devenit una grava dupa ce crescatorul a sustinut ca acestea au vaccinurile la zi, insa, in realitate, cateii erau bolnavi. În urma perchezitiilor desfasurate au fost ridicate medii de stocare (o unitate de calculator, 3 memory stick), 3 telefoane mobile, precum si mai multe înscrisuri privitoare la comertul de caini în Germania. Cercetarile continua pentru documentarea întregii activitati infractionale. Actiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Detasamentului 6 Jandarmi Lugoj.