INCHIRIERE HALE LUGOJ

Accident de munca la Primaria Lugoj. Un barbat a ajuns la spital in stare grava dupa ce a cazut de pe o schela montata in cladire

09 Iunie 2021
Lugoj Info.ro -Un barbat a ajuns la spital in stare grava dupa ce a cazut de pe o schela montata in cladire foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Un angajat al Primariei Lugoj a ajuns miercuri la spital dupa ce a cazut de pe o schela.

Incidentul s-a petrecut la etajul unu al cladirii unde se desfasoara lucrari de reamenajare a birourilor. Primele informatii indica faptul ca muncitorul s-a dezechilibrat si a cazut de pe schela in timp ce executa cateva lucrari de finisaj. Una dintre variante ar fi ca omului i s-a facut rau. Desi inaltimea nu a fost una considerabila, barbatul a suferit mai multe fracturi. Omul a fost transportat de urgenta la spital si a fost trnsferat de urgenta la Timisoara. Politia a demarat o ancheta pentru a stabili exact imprejurarile in care s-a produs acest accident. La Lugoj este asteptata si o echipa a ITM de la Timisoara care va verifica daca normele de siguranta si protectie a muncii au fost respectate. In ultimele luni mai multe birouri, dar si spatii publice din cladirea primariei au intrat in renovare, astfel ca pentru a reduce costurile administratia locala a decis sa faca aceste lucrari in regie proprie.