Imprimă această pagină

Un barbat din Dumbrava a fost arestat pentru trafic de droguri

18 Iunie 2021
Lugoj Info.ro -Un barbat din Dumbrava a fost arestat pentru trafic de droguri

Politistii specializati în combaterea criminalitatii organizate din Timisoara, împreuna cu procurorii D.I.I.C.O.T – S.T. Timisoara, au efectuat o perchezitie domiciliara, în localitatea Dumbrava, la locuinta un unui barbat, de 25 de ani, banuit de trafic de droguri de risc.

 Din cercetari a reiesit ca, în perioada 2018 - 2021, barbatul ar fi procurat si comercializat, în judetul Timis, droguri de risc, în scopul obtinerii de bani. În urma perchezitiilor, au fost descoperite si ridicate 16 plante de cannabis, 100 de grame de cannabis, un cort de crestere in-door, 1 gram de amfetamina si 5.800 de lei. Barbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timisoara, pentru audieri. Acesta a fost retinut pentru 24 de ore, fiind prezentat judecatorior de la Tribunalul Timis, care a dispus masura arestarii preventive, pentru 30 de zile.

Activitatile au fost desfasurate cu sprijinul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” si a politistilor de investigatii criminale din cadrul Politiei Orasului Faget.

Citeste si: