GYM PELE

(UPDATE) Tanar din Racovita disparut de la o stana . Daca l-ati vazut anuntati imediat politia

20 Iunie 2021
Lugoj Info.ro -Daca l-ati vazut anuntati imediat politia foto : IPJ Caras-Severin

Politistii efectueaza cautari în vederea depistarii unei tanar de 19 ani, disparut de pe raza localitatii Delinesti, Caras -Severin.

service-lugoj

Politia Municipiului Caransebes a fost sesizata de catre tatal tanarului despre faptul ca în data de 18 iunie 2021, MUNTEAN OVIDIU IOSIF a plecat de la o stana amplasata în extravilanul localitatii Delinesti, unde lucra ca muncitor sezonier si pana în prezent nu a mai revenit nici la stana, nici la domiciliul din comuna Racovita, judetul Timis.
Semnalmente: înaltime 1,65 m-1,70 m, par negru, prezinta cicatrice în zona arcadei si a obrazului drept si o infirmitate la nivelul fetei, avand lipsa ochiul drept.
Cei care pot furniza informatii cu privire la persoana disparuta sunt rugati sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul unic de urgenta 112.

UPDATE:  IPJ Caras Severin a anuntat ca persoana disparuta a fost gasita de politisti, în cursul serii de duminica, pe raza localitatii Paltinis. Pe timpul cat a fost plecata, aceasta nu a fost victima niciunei infractiuni si nu a suferit vatamari.