IPJ Timis supravegheaza zona de agrement Surduc cu politisti de la Timisoara. Masura vine dupa ce s-a constatat ca efectivele politiei lipsesc prea mult dintre turisti

19 Iulie 2021
Lugoj Info.ro -IPJ Timis supravegheaza zona de agrement Surduc cu politisti de la Timisoara foto : Arhiva

Numarul persoanelor care frecventeaza zona lacului Surduc la sfarsit de saptamana creste spectaculos.

Din pacate, politistii nu au un punct fix pe lac si de multe ori scandalagii, betivii si drogatii isi fac de cap pe marginea barajului, dar si pe drumurile din zona. Localnicii spun ca indivizii certati cu legea vad ca politistii nu sunt in zona si profita de acest lucru. Chiar si primarul comunei Fardea, Violeta Murari a luat atitudine de mai multe ori cerand mai multa ordine in preajma zonei de agrement. Oamenii care vad in proximitatea lacului o oaza de relaxare s-au plans de lipsa fortelor de ordine iar acest lucru se pare ca a ajuns si la urechile sefilor de la IPJ care au trimis echipaje de la Timisoara pentru a se asigura ca cei care incalca legea sunt pusi la punct. Asa se explica faptul ca in urma primelor actiuni un barbat de 25 de ani a fost depistat la volan sub influenta substantelor psihoactive chiar pe un drum ce duce spre lac.

“La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 20:29, politistii Biroului Rutier Drumuri Nationale si Europene au oprit pentru control, pe raza localitatii Surducul Mic, judetul Timis, un autoturism, condus de un barbat, de 25 de ani. În urma testarii cu aparatul drugtest, a rezultat faptul ca barbatul se afla sub influenta substantelor psihoactive. S-a procedat la conducerea acestuia la spital în vederea prelevarii de mostre biologice pentru stabilirea consumului de substante psihoactive. Pe numele barbatului a fost deschis un dosar penal pentru “conducerea unui autoturism sub influenta substantelor psihoactive”, a anuntat IPJ Timis. Politistii au anuntat ca actiunile in zona barajului se vor intensifica in urmatoarea perioada.