INCHIRIERE HALE LUGOJ

Lugojean batut de mai multi indivizi pe strada Primaverii. Politia a intrat in alerta dupa ce victima a sustinut ca unul dintre agresori avea un pistol in mana

27 Iulie 2021
Lugoj Info.ro - Politia a intrat in alerta dupa ce victima a sustinut ca unul dintre agresori avea un pistol in mana foto : (ARHIVA)

Mai multe echipaje de politie si jandarmerie au intrat duminica seara in alerta dupa ce pe strada Primaverii din Lugoj a avut loc un scandal.

Politistii au stabilit in urma unui apel la 112 ca un barbat a fost agresat de cel putin patru indivizi care au fugit cu o masina. Victima a sustinut ca unul dintre indivizi l-ar fi amenintat cu un pistol. Imediat, echipajele de ordine au plecat pe urmele agresorilor, acestia fiind gasiti pe o strada din cartierul Balta Lata. In timpul discutiilor cu oamenii legii, unul dintre suspecti si-a pierdut cumpatul si a incercat sa impinga un jandarm, moment in care a fost luat pe sus si imobilizat. Barbatul a fost incatusat imediat si a ajuns in cele din urma in masina politiei fiind dus la sediu pentru cercetari. In urma verificarilor s-a ajuns la concluzia ca nici unul dintre agresori nu avea asupra lui o arma de foc. Politistii au anuntat ca vor continua cercetarile intr-un dosar penal pentru loviri si alte violente.