GYM PELE

Banii furati au fost gasiti in lenjeria intima a talharului. Lugojean lovit cu bata de baseball in cap dupa ce un infractor i-a furat portofelul

15 Septembrie 2021
Lugoj Info.ro -Lugojean lovit cu bata de baseball in cap dupa ce un infractor i-a furat portofelul foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Un barbat din Lugoj a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce un individ l-a lovit cu o bata de baseball in cap.

Agresorul in varsta de 30 de ani este din Bocsa, iar in noaptea de 13/14 septembrie a incercat sa patrunda in mai multe masini care erau parcate pe strada Rahovei. La un moment dat, individul a patruns intr-o masina de unde a sustras un portmoneu in care se aflau mai multe bancnote de euro si lei. Desi era ora 2 noaptea, proprietarul masinii a auzit zgomotul produs de portiere si a iesit sa vada ce se intampla. In acel moment, hotul a fugit, iar lugojeanul a urcat in masina si a incercat sa il ajunga din urma. Pe strada Pandurilor, victima a dat de urma agresorului si a incercat sa il prinda, insa in timp ce voia sa il imobilizeze, infractorul l-a lovit in cap cu o bata de baseball. Politistii, alertati de mai multi oameni care locuiesc in zona, l-au retinut pe agresor si au gasit banii furati din masina, in chiloti. Procurorii au declarat pentru Lugoj Info.ro ca individul a fost dus la audieri, unde timp de cateva ore a refuzat sa colaboreze cu anchetatorii si sa isi decline identitatea. Intr-un final, politistii au apelat la colegii lor din Caras- Severin, care au reusit sa il identifice. Barbatul care a comis mai multe infractiuni in strainatate a fost arestat pentru 30 de zile, pentru talharie calificata.