INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

Sustine ca nu a vazut luminile de avertizare din cauza soarelui. Un sofer a intrat cu masina intr-un utilaj feroviar, la marginea Lugojului

02 Octombrie 2021
Lugoj Info.ro -Un sofer a intrat cu masina intr-un utilaj feroviar, la marginea Lugojului foto: Lugoj Info.ro

Un barbat de 65 de ani din Hitias a ajuns la spitalul din Lugoj dupa ce a intrat cu masina intr-un utilaj feroviar aflat in miscare.

Accidentul s-a petrecut la trecerea la nivel cu calea ferata de pe strada Jabarului din Lugoj. Soferul sustine ca nu a vazut nici utilajul si nici semnalele care anuntau trecerea unui mijloc de transport feroviar. Mecanicul aflat pe utilaj spune ca barbatul nu a oprit nici macar o secunda pentru a se asigura ca nu este nici un pericol. “Veneam dinspre Lugoj. Cred ca aveam 50 de kilometri la ora. Erau masini care asteptau la semnale. Omul a venit direct si ne-a lovit in partea din fata, gabaritul l-a intors si l-a mai lovit o data. A avut mare noroc. Am crezut ca l-am omorat. Daca era un tren marfar sau de calatori nu scapa cu viata”, a declarat mecanicul, pentru Lugoj Info.ro. In urma impactului, masina a fost distrusa si aruncata la cativa metri de sina de cale ferata. O ambulanta, dar si un echipaj al pompierilor au ajuns in cateva minute la locul accidentului. Barbatul a primit ingrijiri medicale si a fost transportat la spital. Primele investigatii medicale indica faptul ca ranile suferite sunt minore.