GYM PELE

Documentele pentru somaj tehnic se transmit electronic. Patronii scapa astfel de drumurile la agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca

29 Octombrie 2021
Lugoj Info.ro -Patronii scapa astfel de drumurile la agentia judeteana pentru ocuparea fortei de munca

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca informeaza agentii economici cu privire la faptul ca, începand cu data de 1 noiembrie, documentele necesare acordarii somajului tehnic se vor transmite electronic.

Este vorba de documentele necesare acordarii somajului tehnic în conformitate cu Ordonanta de Urgenta nr. 111 din 2 octombrie 2021 pentru stabilirea unor masuri de protectie sociala a angajatilor si a altor categorii profesionale în contextul interzicerii, suspendarii ori limitarii activitatilor economice, determinate de situatia epidemiologica generata de raspandirea Coronavirusului SARS CoV-2. Patronii din Lugoj care solicita acordarea somajului tehnic vor transmite electronic documentele la Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca Timis pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru informatii actualizate, agentii economici sunt rugati sa consulte periodic site-ul ANOFM www.anofm.ro.