INCHIRIERE HALE LUGOJ
DPH PARQUET - ANGAJARI

(VIDEO) Pericol public! Un sofer a condus cu bena ridicata, prin Lugoj, incercand sa intimideze un alt sofer

20 Noiembrie 2021
Lugoj Info.ro -Un sofer a condus cu bena ridicata, prin Lugoj, incercand sa intimideze un alt sofer foto-video: Lugoj Info.ro

Politistii il cerceteaza intr-un dosar penal pe un sofer din Herendesti dupa ce acesta a intrat intr-un conflict cu un consatean.

Imaginile primite pe adresa redactiei arata cum un sofer aflat la volanul unui autoturism este sicanat in trafic, pe strada Timisoarei din Lugoj, de un alt sofer care conduce o camioneta. Soferul camionului blocheaza de mai multe ori autoturismul sa depaseaca si asta dupa ce de cateva ori ii taie pur si simplu fata. Conflictul dintre cei doi soferi se mentine pana pe strada Heredestiului, unde soferul camionetei face cateva gesturi care ii pun si lui si celuilalt sofer viata in pericol. Pe imagini se vede cum individul parca isi pierde mintile si ridica la un moment dat bena camionului incercand sa il sperie pe celalalt sofer, iar la un moment dat franeaza brusc incercand sa forteze o lovire din spate. Scenele incredibile continua, soferul intimidat solicitand prezenta politiei dupa ce a sunat la 112. Pana ca oamenii legii sa ajunga sa stea de vorba cu cei doi, soferul agresiv in trafic i-a aruncat ulei pe masina celui care a sunat dupa ajutor. Politistii au anuntat ca au demarat cercetari pentru a lamuri situatia. Pana cand lucrurile cu privire la condusul periculos vor fi lamurite, politistii au deschis un dosar penal pe numele soferului violent pentru distrugere, pentru ca a aruncat ulei pe masina consateanului sau.