GYM PELE

Politistii au facut din nou “curatenie” pe sosele. Ce a facut un barbat aflat la volanul unei masini ca sa scape de oamenii legii

22 Noiembrie 2021
Lugoj Info.ro -Politistii au facut din nou “curatenie” pe sosele foto: ARHIVA

“Nu urca la volan daca esti beat, drogat sau nu detii permis de conducere”, acesta pare sa fie sloganul politistilor rutieri din Faget care in ultimele zile au facut din nou victime.

Lugoj Info Online Publicitate

Acuzati de anumiti soferi care au incalcat legea, ca fac abuzuri, politistii par sa fie tot mai hotarati in a-i prinde pe cei care incalca regulile si a-i scoate din trafic inainte sa provoace tragedii. Un barbat a fost prins de politistii din Faget dupa ce s-a urcat la volan desi nu avea permis de conducere. Oamenii legii l-au urmarit cativa kilometri, dar in zona localitatii Rachita acesta a abandonat masina si a fugit pe camp incercand sa se ascunda. Omul a fost prins in cele din urma si dus la politie pentru cercetari. De asemenea, tot in weekendul trecut, un sofer de 29 de ani a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice dupa ce testul antidrog a raspuns pozitiv la cocaina. Barbatul tras pe dreapta pe o strada din Faget a incercat sa gaseasca o scuza sustinand ca a consumat droguri acum o saptamana. Cei doi indivizi s-au ales cu dosare penale. O razie a avut loc la sfarsitul saptamanii si in Lugoj, unde politistii municipiului Lugoj si cei din cadrul celor trei sectii rurale au desfasurat o actiune pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranta rutiera, reducerea riscului rutier în randul participantilor la trafic si combaterea principalelor cauze generatoare de accidente. Politistii au controlat 287 de autovehicule si au efectuat 219 testari cu aparatul alcooltest. În cadrul actiunii au fost aplicate 54 de sanctiuni contraventionale în valoare de 18.160 de lei, fiind retinute 5 permise de conducere, dintre care 3 pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului. Totodata, au fost retrase 6 certificate de înmatriculare. Cu ocazia activitatilor de control desfasurate, politistii rutieri au constatat 2 infractiuni la regimul circulatiei rutiere, dintre care 1 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si 1 pentru conducerea pe drumurile publice sub influenta substantelor psihoactive (canabis), a anuntat IPJ Timis.