Party in sala de sport a unei scoli din Lugoj. In acest timp, parintii nu au acces in scoala iar elevii trebuie sa se testeze

17 Decembrie 2021
Lugoj Info.ro -Party in sala de sport a unei scoli din Lugoj

Situatie revoltatoare la Scoala Generala 3 din Lugoj unde mai multe persoane ar fi fost surprinse joi seara in sala de sport a scolii.

service-lugoj

Politia locala a descins la sediul unitatii de invatamant dupa ce un profesor a sesizat ca acolo ar avea loc o petrecere. Persoanele gasite in sala nu ar fi avut aprobarea conducerii unitatii scolare si ramane un mister cum au ajuns acolo. Mai multe surse au confirmat pentru Lugoj Info.ro ca a fost inceputa o cercetare disciplinara pentru a stabili cine a permis intrarea in scoala, mai ales ca la acea ora nici un angajat nu era la serviciu. Primele informatii mai indica faptul ca niciuna dintre persoanele surprinse in interiorul scolii nu sunt cadre didactice, deci nu ar avea ce sa caute in scoala. Situatia este una scandaloasa in conditiile in care in toate unitatile de invatamant accesul este foarte strict din cauza pandemiei. Intamplarea s-a petrecut in perioada in care elevii trebuie sa faca saptamanal teste pentru a putea urma cursurile si a se prezenta fizic la scoala, iar parintii nu au deloc acces in scoala. Pana la ora redactarii acestei stiri, conducerea scolii sau politia locala nu au emis un punct de vedere si se pare ca nu exista un contract legal prin care scoala a pus la dispozitie sala de sport.