Incerca sa fuga in Ungaria. Cum au pus politistii mana pe un individ condamnat la inchisoare de Judecatoria Lugoj

29 Decembrie 2021
Lugoj Info.ro -Cum au pus mana politistii pe un individ condamnat la inchisoare de Judecatoria Lugoj foto: Politia de Frontiera

Un tanar dat in urmarire generala a fost prins de politistii de frontiera in timp ce incerca sa paraseasca tara prin punctul de frontiera de la Petea.

Oamenii legii au anuntat ca Mihai Danut Ternauciuc era cautat de autoritatile din tara noastra pentru infractiuni la regimul circulatiei. ”In jurul orei 13.00, în Punctul de Trecere al Frontierei Petea s-a prezentat pentru a iesi din Romania, un cetatean roman, în varsta de 25 de ani. La verificari, colegii nostri au constatat ca tanarul este cautat de autoritati, pe numele lui fiind emis, în vara anului trecut, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Judecatoria Lugoj l-a condamnat la un an si patru luni de închisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicul fara a poseda permis. Drept urmare, persoana a fost predata unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luarii masurilor legale ce se impun”, au anuntat politistii de frontiera.