GYM PELE

Glumite de autobaza. Cum a incercat sa se scuze in fata politistilor un tanar prins drogat la volan

02 Februarie 2022
Lugoj Info.ro -Cum a incercat sa se scuze in fata politistilor un tanar prins drogat la volan foto : Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Un sofer de 23 de ani din Nemesesti s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost prins de politisti ca se afla la volan drogat.

service-lugoj

IPJ Timis a anuntat ca tanarul a fost oprit marti seara, pentru un control, pe raza localitatii Margina. “În urma testarii cu aparatul Drugtest a rezultat faptul ca tanarul se afla sub influenta substantelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducatorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "conducerea unui autovehicul sub influenta substantelor psihoactive", au anuntat oamenii legii. In timp ce politistii ii intocmeau documentele, tanarul a incercat sa ii convinga ca si-a procurat drogurile, cannabis, din piata din Lugoj si ca stia ca detinerea si consumul sunt perfect legale. Justificarea nu a tinut in fata politistilor, astfel ca va trebui sa gaseasca alta scuza pentru judecatorii care vor decide daca il trimit sau nu la inchisoare.