Lovitura in apel. Decizie surprinzatoare a judecatorilor timisoreni la rejudecarea arestarilor facute saptamana trecuta la Lugoj

21 Aprilie 2022
Lugoj Info.ro -Decizie surprinzatoare a judecatorilor timisoreni la rejudecarea arestarilor facute saptamana trecuta la Lugoj

Magistratii timisoreni au judecat miercuri apelurile facute de mai multi traficanti de droguri, dar si de catre procurori.

service-lugoj

Peste zece persoane, printre care si lugojeni, au contestat masura arestarii in dosarul instrumentat de DIICOT. De cealalta parte a legii, procurorii au cerut arestarea unor indivizi plasati sub control judiciar.

In urma rejudecarii, magistratii de la Curtea de Apel Timisoara au respins cererea de eliberare a persoanelor arestate, dar au decis si arestarea altor sase persoane care initial au fost plasate sub control judiciar. Din zona Lugojului au fost arestati doi barbati, Ignat Ovidiu si Binder Denis. Asadar, cei doi se vor alatura celorlalti lugojeni deja arestati si isi vor petrece sarbatorile dupa gratii. Decizia luata de judecatorii de la Curtea de Apel este definitiva si nu mai poate fi atacata. Eliberarea din arest va fi pusa din nou in discutie dupa 30 de zile.