Magistratii din Lugoj au dat prima sentinta. Ce pedepse au primit indivizii care au jefuit si torturat un batran in ajunul Anului Nou

13 Mai 2022
Lugoj Info.ro -Magistratii din Lugoj au dat prima sentinta

Judecatorii din Lugoj au dat primele pedepse in cazul talhariei care a pus pe jar politistii in ultimele zile ale anului trecut.

Oamenii legii au facut mai multe descinderi si au perchezionat mai multe locuinte dupa ce un barbat a fost jefuit si torturat de mai multi tineri. “Talharii l-au legat pe bietul om de scaun si l-au batut cu bestialitate. Infractorii au plecat cu doua drujbe, peste 40 de kilograme de carnati, dar si cu aproape 30.000 de lei. Evenimentul s-a produs in localitatea Tes din comuna Brestovat. Mai multe echipaje ale politiei, sub coordonarea prim procurorului Parchetului de pe langa Judecatoria Lugoj, Doru Ursulescu, au verificat in amanunt fiecare proba ridicata din locuinta septuagenarului jefuit. Toti suspectii au fost retinuti in primele zile ale anului 2022”, declarau anchetatorii pentru Lugoj Info.ro. Imediat dupa comiterea faptelor, o parte dintre talhari au incercat sa fuga din tara. Politistii lugojeni au pus mana pe toate persoanele implicate, patru dintre ei fiind judecati in arest, iar unul a fost judecat sub control judiciar. Judecatorii lugojeni au decis vineri ca Vekony Anton Nicolae sa fie condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare, Pau Ioan Cosmin a primit 3 ani si 4 luni de puscarie, Petre Ioan Adrian va ispasi 4 ani dupa gratii, Chiriac Costica va executa 4 ani si 4 luni in detentie si Ion Daniel Sorin va sta dupa gratii 3 ani si 4 luni. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.