INCHIRIERE HALE LUGOJ

Judecatorii lugojeni nu iarta! Cinci ani si sase luni de inchisoare pentru un individ care si-a batut sotia

13 Iulie 2022
Lugoj Info.ro- Cinci ani si sase luni de inchisoare pentru un individ care si-a batut sotia foto: Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Judecatorii din Lugoj au decis miercuri ca un barbat care si-a batut sotia sa stea in puscarie pentru urmatorii cinci ani si jumatate.

Individul de loc din Ghizela a socat opinia publica in urma cu trei luni cand si-a snopit consoarta in bataie. Femeia a ajuns in stare critica la spital dupa ce a fost lovita cu o spumiera. Politistii l-au retinut pe agresor imediat. “Femeia a fost lovita cu bestialitate in fata unor copii si lasata intr-o balta de sange. Barbatul a recunoscut la audieri ca a incercat sa ii scoata ochii femeii cu ajutorul unor ustensile de bucutarie”, au declarat oamenii legii pentru Lugoj Info.ro, la scurt timp dupa interventia de la Ghizela. Barbatul a fost arestat si nu a mai fost lasat in libertate nici pana in ziua de azi. Judecatorii l-au condamnat miercuri pe Danut Giurgiu la 5 ani si 6 luni închisoare pentru savarsirea infractiunii de violenta în familie. Pe langa anii grei de temnita, individul nu mai are dreptul de a comunica cu victima ori de a se apropia de aceasta la o distanta mai mica de 200 m, ori de a se apropia de locuinta, scoala sau orice alte locuri în care se afla aceasta, pe o perioada de 3 ani, dupa executarea pedepsei închisorii, dupa gratierea totala ori a restului de pedeapsa, dupa împlinirea termenului de prescriptie a executarii pedepsei sau dupa expirarea termenului de supraveghere a eliberarii conditionate. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.