Era condamnat la peste trei ani de inchisoare. Un lugojean a ajuns la puscarie dupa ce unul dintre vecini i-a vazut poza printre urmaritii general

02 August 2022
Lugoj Info.ro -Un lugojean a ajuns la puscarie dupa ce unul dintre vecini i-a vazut poza printre urmaritii general

Un barbat de 61 de ani din Lugoj a fost retinut de politistii lugojeni dupa ce un vecin de-al sau a sunat la politie si a anuntat ca acesta apare pe o lista cu persoanele urmarite.

service-lugoj

Oamenii legii au facut verificari si au stabilit ca barbatul este dat in urmarire generala de anul trecut, dupa ce a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare. Lugojeanul Constantin Ciofu a fost condamnat de catre Judecatoria Lugoj pentru savarsirea unor infractiuni la regimul circulatiei. Magistratii l-au gasit vinovat pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului si conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Politistii nu au dat de urma barbatului desi l-au cautat imediat ce sentinta a devenit definitiva. Dupa apelul vecinului, barbatul condamnat a fost ridicat dintr-o locuinta din Lugoj si dus sub escorta la Penitenciarul Timisoara unde isi va ispasi pedeapsa.