GYM PELE

Minora din Lugoj violata la Faget. Unul dintre suspecti este elev la scoala de politie

25 August 2022
Lugoj Info.ro -Minora din Lugoj violata la Faget foto: Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Doi barbati de 24 si 21 de ani din Margina si Faget sunt cercetati penal dupa ce ar fi fost implicati intr-un viol asupra unei minore.

Fapta s-ar fi petrecut in Faget, la inceputul acestei luni, insa victima a decis sa le spuna parintilor prin ce a trecut abia dupa o saptamana. Politistii si procurorii au trecut imediat la audierea suspectilor, dar si a victimei si au decis ca cei doi indivizi sa fie cercetati sub masura controlului judiciar. Unul dintre indivizi, cel cercetat pentru complicitate la viol, este elev la o scoala de politie si urma sa ajunga om al legii. Surse judiciare au declarat pentru Lugoj Info.ro ca ancheta penala este una complexa si este in plina desfasurare si nu vor fi oferite date suplimentare pentru a proteja victima care are nevoie de ajutorul psihologului pentru a colabora. Urmeaza ca pe parcursul anchetei procurorul de caz si oamenii legii sa stabileasca clar conditiile in care a avut loc fapta.

"La data de 18 august 2022, politistii orasului Faget au fost sesizati cu privire la faptul ca o minora de 15 ani  din Lugoj ar fi fost violata de doi tineri în noaptea de 7/8 august 2022, în orasul Faget. În urma investigatiilor efectuate, s-a constatat ca este vorba de un tanar de 24 de ani cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de viol si un tanar de 21 de ani cercetat pentru “complicitate la infractiunea de viol”. La data de 23 august 2022, cei doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore, iar la data de 24 august 2022, magistratii au dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile.", a anuntat IPJ Timis.