INCHIRIERE HALE LUGOJ

Salvat inainte sa-si puna capat zilelor. Tanar din Belint dat disparut, gasit de localnici in podul unei cladiri abandonate

03 Octombrie 2022
Lugoj Info.ro -Tanar din Belint dat disparut, gasit de localnici in podul unei cladiri abandonate foto: Lugoj Info.ro (ARHIVA)

Un tanar din localitatea Belint, a fost salvat cu putin timp inainte sa isi puna capat zilelor.

Baiatul, de 24 de ani, a fost gasit de mai multi localnici, impreuna cu primarul comunei, intr-o cladire din Belint, unde functiona candva o moara. Alarma s-a dat dupa ce tanarul a plecat de la birtul din sat si le-a spus apropiatilor ce avea de gand sa faca. Prietenii l-au cautat cateva zeci de minute si au dat de el chiar in centrul localitatii. ”A zis ca sufera din dragoste si el merge sa se spanzure. L-am cautat peste tot. Am cerut ajutorul primarului, pentru ca niciunul nu aveam masina si l-am gasit la moara. Era legat, tot. L-am dus cu vorba si l-am prins.”, a declarat un localnic pentru Lugoj Info.ro. Din fericire, tanarul nu a patit nimic, insa cei care l-au gasit au sunat la 112, iar politia a decis sa-l interneze la o clinica de psihiatrie. Se pare ca nu este pentru prima oara cand belintanul a incercat sa isi puna capat zilelor, astfel ca, cei care il cunosc sunt singuri ca doar un tratament de specialitate il poate salva.