joi, 28 martie 2024
14.9 C
Lugoj
spot_img

Lugojean mort intr-un cumplit accident, in apropiere de Timisoara. Una dintre masinile implicate in accident a luat foc

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Politistii au anuntat ca accidentul a avut loc pe raza localitatii Albina, langa Timisoara. Din pacate, lugojeanul a fost prins intre fiare si nu a mai avut nicio sansa. “Un barbat, in varsta de 58 de ani, a condus un autovehicul pe DJ592 dinspre localitatea Albina catre localitatea Cheveresu Mare, iar la un moment dat, a patruns pe sensul opus de mers, intrand in coliziune frontala cu un autovehicul, condus de un barbat in varsta de 68 de ani. In urma impactului, din nefericire, conducatorul auto, in varsta de 68 de ani, din Lugoj, a decedat. Celalalt conducator auto si o femeie de 53 de ani, pasagera in autovehiculul condus de barbatul de 68 de ani, au fost raniti si transportati la spital. In urma impactului, una dintre masini a luat foc”.  

“La fata locului s-au deplasat de urgenta doua autospeciale de prima interventie si comanda, o autospeciala de descarcerare, o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD si un efectiv de 18 pompieri. In accident au fost implicate 2 autoturisme in care se aflau 3 persoane.  In urma impactului, doua victime au ramas incarcerate intr-un autoturism care a luat foc. Incendiul a fost localizat de ceilalti participanti la trafic, fiind ulterior lichidat de echipajele de pompieri.”, a anuntat ISU Timis.

Politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infeactiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

{gallery}accident_albina_lugojeanul{/gallery}

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII