INCHIRIERE HALE LUGOJ

Continua asaltul politistilor asupra vanatorilor. 14 persoane verificate, una s-a ales cu dosar penal, iar o alta cu 10.000 de lei amenda

16 Ianuarie 2023
Lugoj info.ro -Continua asaltul politistilor asupra vanatorilor foto: IPJ Timis

Politistii continua raidurile si verificarea vanatorilor, dupa ce, doua persoane au murit impuscate la inceputul acestui an, in zona Lugojului.

Duminica, timp de opt ore, oamenii legii au facut controale la toate actiunile de vanatoare din zona, dar si la domiciliile unor persoane despre care au existat informatii ca nu respecta legea. „Politistii Sectiei 6 Rurala Gavojdia au efectuat 14 controale, fiind aplicata o sanctiune contraventionala, in valoare de 10.000 de lei, conform Legii 295/2004, privind regimul armelor si al munitiilor. De asemenea, cu ocazia efectuarii unui control la un detinator legal de arme din localitatea Lugojel, judetul Timis, s-a constatat savarsirea infractiunii de nerespectarea regimului armelor si al munitiilor, constand in aceea ca barbatul a detinut la domiciliul sau 112 cartuse de diferite calibre si marci, munitie pentru care nu era autorizat, conform Legii 295/2004, privind regimul armelor si al munitiilor.”, a anuntat IPJ Timis. Cartusele au fost confiscate, iar pe numele barbatului a fost intocmit dosar penal. Va reamintim ca dupa incidentul de la Jdioara, in care un nepot si-a impuscat mortal bunicul, politistii au descins la mai multe adrese. Si atunci, actiunea s-a soldat cu un dosar penal.