sâmbătă, 3 iunie 2023
21.9 C
Lugoj
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Se intampla la cativa kilometri de Lugoj. Membru USR dat afara din partid pentru afirmatii care nu au convenit conducerii filialei Timis

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Dorel Focsa, membru in cadrul USR Racovita, a fost dat afara din formatiune in urma unui adevarat proces care aduce aminte de anii comunismului, scrie renasterea.ro. Focsa a fost numit “parat”, nume folosit doar in cadrul instantelor de judecata. “Pentru ca a îndraznit sa aiba si alte pareri decat cele impuse de conducerea filialei judetene, Dorel Focsa a fost executat pe loc, fiind exclus din partid printr-o decizie luata de Biroul Judetean al USR Timis, în care limbajul folosit si argumentele aduse trimit la anii 50 ai Romaniei unde îsi facea loc totalitarismul si nu erau permise alte idei, pareri sau convingeri”, scriu jurnalistii timisoreni. 

Atitudinea conducerii USR Timis nu este o surpriza, in conditiile in care, la Lugoj, Erwin Floroni are iesiri dictatoriale. Dupa ce a izolat membri care nu ii aduc laude, Floroni, care s-a autoproclamat candidat la functia de primar, trimite mesaje de intimidare la adresa jurnalistilor care isi permit sa scrie despre “realizarile” sale. Derapajele lui Floroni la adresa celor care nu sunt de acord cu „viziunile” sale, la iesirile si gafele lui, sunt incurajate si de unii membri USR care recurg la mesaje de intimidare, pe retelele sociale, impotriva lugojenilor.