sâmbătă, 24 februarie 2024
14.9 C
Lugoj
spot_img

HR Summit Timisoara: Managementul Departamentului de Resurse Umane, employee engagement si strategii de motivare a angajatilor

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

           Cat valoreaza interactiunea cu top managementul si cum eficientizam acest proces?

           Devine HR-ul un business-maker?

           Cum identificam si dezvoltam managerii viitorului?

           Care sunt directiile in procesul de motivare al angajatilor?

 

La astfel de intrebari si nu numai, ofera raspunsuri concrete si solutii practice reprezentantii companiilor de renume precum: Rolls Royce,  Hart Consulting, Great People Inside Romania, Altex, Consulteam sau Romanian Software.

Noi modele de leadership adaptate dupa modelul VUCA

Lumea muncii se afla in continua schimbare, iar in ziua de astazi singura certitudine este incertitudinea. Pentru a putea face fata noilor provocari din campul muncii, liderii trebuie sa descopere, sa inteleaga si sa se adapteze mediului VUCA (Volatile | Uncertain, Complex | Ambiguous – Volatil | Nesigur | Complex | Ambiguu)”, a declarat Doru Dima, CEO si CPO International al Great People Inside. Modelul VUCA devine un acronim managerial la moda in domeniul resurselor umane si tocmai despre asta si ce inseamna modelul VUCA va discuta Doru Dima la Conferinta de Resurse Umane, care are loc in perioada 17-18 mai, la Timisoara.

Romania sufera de o lipsa acuta de manageri eficienti. Companiile promoveaza oamenii in functii de conducere, dar acestia sunt lasati sa invete singuri ce au de facut, copiind eventual ce au vazut la managerul anterior. Am evaluat 600 de manageri prin simularea deciziilor manageriale si notarea lor pe o scara de la 1 la 5. Doar 2% dintre ei au ajuns la 3,5 puncte. Deci doar 10 oameni au reusit sa fie incadrati ca «buni»”, completeaza Doru.

Engagementul la locul de munca, prin prisma Altex Romania

Engagement and grandma’s cookies este tematica pe care Gabriela Nita, HR Manager Altex Logistic & Distribution o dezbate in cadrul HR Summit Timisoara. Dupa 4 ani in cercetare in domeniul educatiei si un master in management, Gabriela si-a inceput cariera de trainer si consultant, alaturi de companii precum: DHL, Parmalat, EON Moldova, EGGER, Medicover, Sover Optica, Ambient. Experienta in Resurse Umane si-a completat-o activand in calitate de Training Manager si HR Manager in diverse industrii (IT, media sau consultant) si observand astfel nevoile de HR ale unui business din interiorul sau.

Cu o experienta de 17 ani in resurse umane, Gabriela a sustinut peste 600 zile de training, a implementat peste 100 de planuri de dezvoltare pentru middle si top management, coordonand teambuilding-uri, implementand sisteme de evaluarea performantelor. In cadrul Conferintei de Resurse Umane HR Summit Timisoara, Gabriela Nita discuta despre engagement la locul de munca.                                       

Companiile IT prefera sa recruteze juniori, pe care sa ii creasca si sa ii dezvolte

Inventivitatea la capitolul beneficii a atins cote spectaculoase. Atata timp cat bugetele pentru salarii cresc cu 5%, beneficiile sunt singurul instrument unde mai ai loc de a te diferentia: oferi angajatilor ceva care sa-i faca sa se simta bine la job si sa performeze fara sa aiba un disconfort major. Foarte apreciate sunt beneficiile care tin de flexibilitate – se practica deja acest lucru in companiile sau departamentele care permit un astfel de program, iar in 2020 flexibilitatea va deveni o normalitate”, sustine Oana Datki, SEE Managing Partner la Consulteam.

Colaborarea Oanei cu Consulteam Group dureaza de peste 9 ani, ducand astfel la crearea unor relatii de lunga durata cu clienti care au beneficiat de servicii de consultanta HR, trainning-uri si recrutare. In prezent, Oana se ocupa de unul dintre cele mai provocatoare proiecte si anume studiul salarizarii, care este desfasurat in intreaga lume, acoperind cat mai multe industrii.

Oana Datki este speaker la HR Summit Timisoara unde va discuta despre despre motivatia ca  misiune imposibila, motivatie alterata de diverse aspecte precum salarizare, cultura organizationala, teamwork si time management.

Implicatii tehnologice in procesul de recrutare

Departamentul Resurselor Umane se bucura mai mult ca oricand de solutii software care usureaza si eficientizeaza procesul de recrutare, cat si procesele de salarizare si time management al angajatilor din companii. „Implementarea de solutii software atrage dupa sine beneficii atat pentru salariati (care urmeaza fluxuri simple), cat si pentru manageri (care sunt degrevati de responsabilitati), compania invenstind in tot acest timp in dezvoltarea resurselor”, afirma Aurelian Chitez, Senior Sales Manager, Romanian Software.

Aurelian Chitez este Senior Sales Manager la Romanian Software, iar in cadrul companiei a dezvoltat prodese de salarizare si management al timpului pentru angajati si solutii software personalizate in functie de nevoile fiecarui client sau partener de afaceri. „Make HR great again” este subiectul pe care Aurelian il propune pentru HR Summit Timisoara.

Despre Conferinta de Resurse Umane HR Summit

Conferinta de Resurse Umane HR Summit Timisoara are loc in perioada 17-18 mai 2017, in incinta INCUBOXX si se desfasoara sub sloganul „Difficult times? SuperHeRoes are here!”. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial al evenimentului: www.timisoara.hrsummit.ro    

HR Summit este organizat de Libero Events, agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Benn there.NET Masterclass, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, dar si targuri: Touristica.

Conferinta este sustinuta de: Great People Inside, Stand For Development,  Romanian Software, Hart Consulting, Max Relax, Edenred, Artwin, City Limo, Komm.io, Gentlab, Hategan Attorneys.

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII