sâmbătă, 13 aprilie 2024
19.9 C
Lugoj
spot_img

Inca un pas spre inceperea lucrarilor. Peste 4 milioane de lei pentru consultanta si supervizare pe tronsonul LUGOJ – TIMISOARA EST (lotul 2)

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA si TPF INGINERIE SRL au semnat un contract in valoare de 14.248.984,25 lei, fara TVA, au anuntat reprezentantii CFR.

Contractul vizeaza servicii de consultanta si supervizare a proiectarii si executiei lucrarilor pe LOTUL 2 LUGOJ – TIMISOARA EST, aferent obiectivului de investitii „Modernizarea liniei feroviare CARANSEBES – TIMISOARA – ARAD”.

TPF INGINERIE SRL va coordona, va asigura consultanta si supervizare in cadrul celor doua etape ale contractului, respectiv proiectarea si executia lucrarilor de modernizare pe LOTUL 2, conform prevederilor HG nr. 1/2018, pentru aprobarea conditiilor generale si specifice pentru anumite categorii de contracte de achizitie aferente obiectivelor de investitii finantate din fonduri publice. De asemenea, va urmari ca Proiectul tehnic sa fie elaborat conform regulamentelor legale in vigoare, cu respectarea tuturor etapelor din HG nr. 907/2016 privind etapele de elaborare si continutul-cadru al documentatiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investitii finantate din fonduri publice, cu modificarile ulterioare.

Consultanta si supervizarea etapelor de proiectare si executie lucrari se vor realiza pe sectiunea LUGOJ – TIMISOARA EST, de la km 514+504 la km 568+638.

Finantarea  contractului de consultanta si supervizare proiectare si modernizare a infrastructurii feroviare va fi asigurata din fonduri nerambursabile, prevazute in Planul National de Relansare si Rezilienta (PNRR), Componenta 4 – Transport sustenabil, durata totala estimata a serviciilor prestate va fi de 103 luni.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Ferestre și uși de calitate. Alege tâmplăria PVC de la NICOMI LUGOJ!

NOU ÎN LUGOJ!NICOMI LUGOJ, liderul inovației în domeniul...

Gimnast lugojean umilit la lotul național. Doi colegi l-au supus unor tratamente greu de descris

Un tânăr gimnast lugojean, medaliat la concursurile naționale, a...

Sfaturi pentru a preveni infractiunile in comunitatea ta

Fiecare comunitate isi doreste sa fie un loc sigur...