sâmbătă, 24 februarie 2024
13.9 C
Lugoj
spot_img

Practic, in doua cartiere nu se mai putea respira. Amenda maxima pentru un individ care ardea cabluri la adapostul intunericului

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Oamenii legii au inceput verificari dupa ce au observat norul de fum. Mai multe apeluri din cartierele Micro V si Militari anuntau faptul ca in zona se simte miros de cablu ars si oamenii nu pot tine geamurile deschise. Politistii locali au reusit rapid sa identifice sursa fumului si au intrat in sediul firmei obligand proprietarul sa stinga focul. Politistii locali au anuntat ca persoana prinsa in flagrant a mai fost sanctionata in trecut, pentru aceleasi fapte, cu o amenda, astfel ca de aceasta data i s-a aplicat sanctiunea maxima in valoare de 20.000 de lei.

Avand in vedere faptul ca individul nu este la prima abatere, politistii locali au decis sa monitorizeze locatia mai ales pe timpul noptii. In urma cu cateva luni, politistii locali au mai intervenit promt in alte doua locatii din oras dupa ce lugojenii s-au plans ca imobilele lor au fost inundate de fum si miros. Pe strada Buziasului, politistii au fost nevoiti sa anunte Garda de Mediu care a deschis si un dosar penal.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii