sâmbătă, 2 martie 2024
12.9 C
Lugoj
spot_img

Incendiu la un imobil de pe strada Herendestiului, din Lugoj. O persoana a suferit un atac de panica si a avut nevoie de ingrijiri medicale

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Mai multe echipaje ale pompierilor si ambulantei au intervenit, miercuri seara, dupa ce un apel la 112 a anuntat un incendiu pe strada Herendestiului.

Pompierii au reusit sa localizeze focul in cateva minute, iar din imobil a fost evacuata o persoana, chiriasul, care alaturi de alti vecini a incercat sa stinga flacarile. “Ma uitam la televizor. Cand am ajuns pe hol, am vazut o flacara mare. Nu stiu de la ce, de unde. Ca o fi cosul, ca a fost tabloul, nu-mi pot da seama.”, a declarat barbatul pentru Lugoj Info.ro. Omul a fost preluat de un echipaj al ambulantei si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Personalul ambulantei sustine ca atat barbatul, cat si sotia, au suferit un atac de panica. Pompierii au scos din flacari o butelie si au indepartat pericolul extinderii flacarilor la locuintele invecinate. Urmeaza ca salvatorii sa stabileasca de la ce a pornit incendiul, in orele ce urmeaza.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Pericol de inundatie la statia de epurare de la Jabar. Au fost trimise in zona mai multe utilaje

Administratia Bazinala de Apa Banat (ABA Banat) a început,...

Final de iarna. Prognoza meteo pentru perioada 26 februarie – 10 martie

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru...

Demisie in bloc. Intreaga organizatie PNL Gavojdia, in frunte cu primarul Danut Stoica, a trecut la PSD

Continua anunturile facute de liderul PSD Timis, Alfred Simonis....