miercuri, 21 februarie 2024
8.9 C
Lugoj
spot_img

Institutia condusa de Alin Nica, isi bate joc de sute de oameni. Consiliul Judetean Timis a transmis Primariei Lugoj documente expirate, pentru eliberarea autorizatiei de constructie pentru podul de la Tapia

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Sute de oameni din localitatile Tapia si Maguri, asteapta de ani de zile refacerea podului de la intrarea in localitatea Tapia.

Podul aflat in administrarea Consiliului Judetean Timis, ar fi trebuit sa intre in lucru de foarte mult timp, insa autoritatile din Timisoara nu sunt in stare sa dea drumul la lucrari. Circulatia este inchisa de mai multe luni, fara ca autobuzele care transporta oamenii la Lugoj, sa poata ajunge in cele doua sate. Functionarii aflati in subordinea liberalului Alin Nica au mimat interesul pentru refacerea podului, insa au trimis Primariei Lugoj documente expirate. Nu este exclus ca aceste documente sa fi fost depuse intentionat, pentru ca mai apoi, cei care aproba avizele, sa fie trasi la raspundere in penal. “Este un obiectiv foarte important pentru comunitatea noastra, obiectiv aflat in patrimoniul Consiliul Judetean, ma refer aici la podul de la Tapia, acel pod istoric care, conform unor expertize facute de Consiliul Judetean, este in pericol si a fost inchis circulatiei publice, fapt ce afecteaza viata cetatenilor din Tapia si Maguri. Vrem sa mentionam faptul ca au fost inaintate primariei municipiul Lugoj documentele necesare eliberarii autorizatiei de constructie, dar din pacate , asistam la o lipsa totala de profesionalism din partea Consiliului Judetean, care a depus documente si aici ma refer in special la avize de specialitate emise de institutii ale statului roman sau de companii private, care sunt expirate chiar si de un an. Nu poti sa-ti bati joc de o situatie in care se afla niste cetateni care nu pot sa ajunga acasa practic, decat facand un ocol foarte mare de 20 – 30km si tu sa depui documentatii expirate, in vederea obtinerii unei autorizatii de constructie.”, a declarat pentru Express de Banat, primarul ales al Lugojului, Claudiu Buciu.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Normalitate. Parapeti de protectie montati intr-o zona unde s-a produs un accident mortal

Producerea unui accident soldat cu mortea unui om in...

Rafila “impresionat” de cum arata spitalul. “Asa ceva am vazut prin Vietnam”

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a ajuns, sambata, intr-o vizita...