miercuri, 4 octombrie 2023
23.9 C
Lugoj
spot_img

Inundatii din doua in doua saptamani. Mai multe familii din Sinersig au ajuns la capatul rabdarii, dupa ce locuintele le sunt inundate la fiecare ploaie

Data:

spot_img
spot_img

Mai multe familii din localitatea Sinersig traiesc un adevarat cosmar, dupa ce locuintele le sunt inundate aproape la fiecare ploaie.

Apa da navala in gospodarii, din cauza faptului ca sistemul de colectare a apelor pluviale este complet depasit. Sistemul nu mai face fata ploilor abundente. Oamenii sustin ca au facut nenumarate reclamatii, insa pana acum, s-au ales doar cu pagubele. Din cauza infiltratiilor, localnicii se tem ca structura de rezistenta a caselor a fost deja afectata. Primarul comunei Boldur, Cristain Stoi, sustine ca stie situatia, insa nu poate face mare lucru. Zona Gardoni, unde sunt probleme, este inclusa intr-un program de refacere a carosabilului, asfaltare, care include si reamenajarea santurilor, iar edilul spera ca lucrurile se vor indrepta. Pana la realizarea investitiei, Stoi mai cere putina rabdare. Primarul a declarat pentru Lugoj Info.ro, ca intreg sistemul de pe raza localitatii Sinersig este depasit si trebuie regandit, in conditiile in care, este singura localitate din comuna in preajma careia se afla un deal, unde se pot acumula cantitati insemnate de apa. Primarul reaminteste ca in urma cu cateva saptamani, in zona Sinersig s-au inregistrat averse cu aproape 90 de litri pe metru patrat.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

S-a dat alarma in gara din Lugoj. Un incendiu de vegetatie s-a extins la un vagon dezafectat

Pompierii lugojeni au intervenit, marti seara, in statia CFR...

Dimineti tot mai reci. Prognoza meteo pentru perioada 2 – 15 octombrie

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo, valabila...

Sef si adjunct nou. Schimbari la varful Politiei Lugoj

Inspectoratul de Politie al judetului Timis a anuntat ca...

Razboiul stelelor in „Mica Roma”. CSM Lugoj joaca Supercupa Romaniei cu casa inchisa

Se anunta un spectacol de zile mari la Blaj,...