marți, 5 decembrie 2023
1.9 C
Lugoj
spot_img

Juramant mincinos. Consilier local calcat de politie la cateva ore dupa ce a jurat sa respecte legile tarii si sa faca, cu buna-credinta, tot ceea ce ii sta în putere si pricepere pentru binele locuitorilor

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Dumitriu, ajuns consilier dupa retragerea lui Nicu Badina, a depus juramantul vineri. Sambata, politistii locali i-au facut o vizita ca urmare a unor suspiciuni ca noul consilier local incalca legea, si anume ocupa mai mult spatiu cu o terasa decat plateste. Politistii au masurat terasa consilierului si asa au aflat ca Dumitriu folosea aproape 90 de metri patrati din care a declarat si platit la Primaria Lugoj doar jumatate.

Practic, Dumitriu fenta legea platind mai putin decat trebuia. Politistii i-au pus in vedere consilierului local sa elibereze suprafata pentru care nu plateste taxe. Nu este prima oara cand Dumitriu incalca legea, el fiind cercetat penal, la un moment dat, dupa ce si-a inaugurat restaurantul cu zeci de persoane desi erau in vigoare mai multe restrictii din cauza pandemiei. Consilierul local a avut parte de un tratament privilegiat pe vremea fostului primar Francisc Boldea, in urma cu cativa ani el avand la dispozitie sediul Primariei Lugoj pentru cununia civila, lugojenii de rand fiind trimisi pentru aceleasi evenimente sa se ingramadeasca intr-o debara de la teatrul municipal.