duminică, 14 aprilie 2024
11.9 C
Lugoj
spot_img

Iti era dor de CRBL? Unul dintre cei mai iubiti artisti are un videoclip si o melodie noua

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Artistul care compune rime bine legate ne surprinde inca o data cu un single si clip in stilul lui caracteristic: Unic. Amuzant. Cameleonic. Intr-un cuvant – CRBL. 
De aceasta data, artistul apeleaza la acea rutina zilnica, cu relaxare, bucurie, energie, cu multiple situatii inspirate din realitate, din care nu lipseste autoironia si o doza de sarcasm. 
„Intr-o zi am primit un telefon din partea prietenului Smiley care mi-a propus aceasta piesa. Clar era pentru mine. Nimeni altcineva nu putea sa-si asume o astfel de piesa. Cum eu m-am hotarat sa las ceva in urma, am zis DA pe loc. Referitor la videoclip, am descoperit cu ceva timp in urma, in timp ce cautam sa fac o aplicatie CRBL, aplicatia MY IDOL care m-a fascinat si amuzat in acelasi timp. Am hotarat sa fac un clip din aceasta aplicatie. Chiar va invit pe toti sa va distrati sau sa faceti cadouri celor dragi. Sper sa va placa. Atat piesa, cat si videoclipul au mult suflet in ele si sper sa va aduca cel putin un zambet si, de ce nu, sa va motiveze”, declara CRBL. 
CRBL continua colaborarea cu studiourile HaHaHa Production, iar piesa „Acuma am, acuma n-am” estecompusa de catre artist, alaturi de Vlad Popescu, Alex Racovita, Marius Pop, Smiley, Vlad Munteanu si Ioana Sihota. 
Proiectul animat pentru video este realizat de catre Black Film, echipa cu care artistul colaboreaza de ceva timp pentru videoclipurile pe care le lanseaza, fiind al 12 clip. Drept exemplu este si cel mai recent videoclip lansat de catre CRBL, „Din studio”, o incursiune in jungla urbana cu un mix de elemente, cu stari inedite si multe personaje. 

{youtube}m4L8bGXZC-{/youtube}

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII