vineri, 19 iulie 2024
33.9 C
Lugoj
spot_img

Lucrurile au scăpat de sub control. Zeci de jardiniere cu flori distruse în zona centrală a orașului

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Situația vandalismului în centrul orașului Lugoj a scăpat de sub control, lăsând autoritățile locale fără soluții imediate. În ultimele două zile, zeci de jardiniere cu flori au fost distruse.

Autoritățile locale recunosc că se confruntă cu dificultăți majore în gestionarea situației. Deși în anii trecuți incidentele de vandalism erau izolate, acum acestea au devenit mult mai frecvente și severe. Polițiștii locali, care sunt puțini la număr, par incapabili să facă față valului de distrugeri. În ciuda amplasării camerelor de supraveghere în diverse zone ale orașului, identificarea și prinderea vandalilor rămâne o sarcină dificilă.

În încercarea de a gestiona situația, polițiștii locali fac apel la populație să sesizeze orice act de vandalism observat. În plus, autoritățile avertizează că cei care vor fi prinși în flagrant delict vor trebui să suporte consecințele. Pe lângă obligativitatea de a recupera prejudiciul cauzat, aceștia riscă să se aleagă și cu dosar penal.

Acest val de vandalism reprezintă nu doar o problemă de siguranță publică, ci și un cost financiar semnificativ pentru oraș, afectând atât bugetul local, cât și imaginea comunității, atrag atenția reprezentanții Primăriei Lugoj.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII