sâmbătă, 3 iunie 2023
21.9 C
Lugoj
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Disperati ca raman fara gradini. Mai multi lugojeni cer renuntarea la ridicarea bazei sportive din zona fostei autogari

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Proiectul, in valoare de aproximativ doua milioane de euro, prin care urmeaza sa fie ridicata de la zero o baza sportiva, este contestat de mai multi locuitori din zona. Motivul pentru care oamenii cer renuntarea la investitie este de-a dreptul halucinant: lucrarile le-ar aduce prea mult disconfort, si-ar pierde gradinile amenajate, iar dupa finalizare, in cartier nu ar mai fi liniste. Doleantele celor care se opun proiectului au fost aduse deja la cunostinta primarului interimar, administratia locala hotarand ca ingrijorarile oamenilor sunt neintemeiate, iar gradinile la care fac referire, au fost amenajate ilegal pe terenurile primariei. Proiectul bazei sportive a fost demarat de vechea administratie, insa a fost abandonat. Avand in vedere necesitatea unei noi baze sportive, administratia Buciu a refacut documentatia si a obtinut finantarea pentru proiect. Baza sportiva ce va fi ridicata in zona fostei autogari, va fi construita in cadrul subprogramului „Complexuri sportive”, care este derulat de Ministerul Lucrarilor Publice, Dezvoltarii si Administratiei, prin Compania Nationala de Investitii. Lugojul a obtinut o finantare pentru o baza sportiva de TIP 1, care va avea urmatoarele functiuni:
► Teren sportiv fotbal dimensiuni omologate UEFA si FRF, cu dimensiuni 105m x 68m, cu nocturna si tribune pentru 500 de spectatori;
► Teren sportiv mic ce va fi tusat pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis si va avea dimensiunea de 20m x 40m;
► Cladire vestiare si administrativa;
► Parcare autovehicule si autocar.

In luna aprilie a acestui an, Primaria Lugoj si Consiliul Local Lugoj, au predat catre Compania Nationala de Investitii, terenul situat pe strada Morilor.

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII