sâmbătă, 24 februarie 2024
10.9 C
Lugoj
spot_img

lugojinfo.ro te invata sa gatesti. Azi iti spunem cum sa pregatesti sarmale din legume si carne de pui, la cuptor

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

.In prima saptamana va propunem o reteta reinventata: ”Sarmale din legume si carne de pui, la cuptor”. Pentru a va apuca de gatit aveti nevoie de urmatoarele:

Ingrediente 10 portii

l      1kg pulpe pui

l      500g. rosii

l      300 g. morcovi

l      500 g. ceapa

l      500 g. dovlecel

l      500 g. ardei gras

l      500 g. conopida

l      1,5 kg. varza murata

l      Sare, piper – dupa gust

 

Mod de preparare

Se taie marunt pulpele de pui, apoi se toaca legumele. Se caleste amestecul de legume si carne de pui, condimentandu-se cu sare si piper dupa gust.

Dupa ce umplutura este gata, se amesteca bine si se umplu sarmalutele in felul urmator:

Se pune un strat de varza murata taiata marunt intr-o tava, se invelesc sarmalele, se aseaza in tava si se adauga varza murata tocata.

Se lasa la cuptor aproximativ o ora.

Secretul Bucatarului

Pentru un gust mai bun, se stropesc sarmalutele cu un sos de rosii, inainte de a fi puse la cuptor.

Mod de servire

Se servesc cu ardei iute, alaturi de un pahar de vin rosu.

Reteta de mai sus va este oferita de lugojinfo.ro impreuna cu agentia Russenart Comunications si partenerii sai.

{gallery}sarmalecupui{/gallery}

 

 

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII