marți, 18 iunie 2024
29.9 C
Lugoj
spot_img

Magazinul Kuhntop isi rasplateste din nou clientii. Premii garantate la achizitia de detergenti, produse de curatenie, cafea si conserve

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Vineri este ultima zi in care clientii magazinului Kuhntop, primesc un cadou la achizitia unor produse apartinand unor marci renumite.

De aceasta data, vor fi recompensati cei care cumpara detergent, solutii de curatenie, cafea, dar si conserve. Sute de produse sunt disponibile la standul din fata magazinului de pe strada Jabarului, iar primii cumparatori au fost recompensati deja, in cursul zilei de joi. Nu este prima oara cand magazinul Kuhntop isi recompenseaza clientii fideli. In ultimii ani, magazinul a facut fericiti zeci de clienti, concursurile din preajma sarbatorilor fiind deja traditionale. De asemenea, un client a castigat o masina de spalat, in urma unei trageri la sorti. Magazinul Kuhntop, situate pe strada Jabarului, este unul dintre cele mai apreciate magazine din Lugoj, atat pentru gama diversificata, cat si pentru preturile accesibile.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Ghid complet pentru a alege sandale de damă faine de tot

Toată lumea ar trebui să dețină cel puțin o...

Mergeți la vot! Tentativă și vot multiplu cercetate de polițiștii lugojeni

Polițiștii lugojeni au declanșat cercetările în două dosare penale...

Cum faci placa de păr aliatul tău de nădejde în materie de îngrijire și coafare a părului

În era modernă a îngrijirii personale, tehnologia a adus...