sâmbătă, 23 septembrie 2023
33.6 C
Lugoj
spot_img

Magazinul Kuhntop isi rasplateste din nou clientii. Premii garantate la achizitia de detergenti, produse de curatenie, cafea si conserve

Data:

spot_img
spot_img

Vineri este ultima zi in care clientii magazinului Kuhntop, primesc un cadou la achizitia unor produse apartinand unor marci renumite.

De aceasta data, vor fi recompensati cei care cumpara detergent, solutii de curatenie, cafea, dar si conserve. Sute de produse sunt disponibile la standul din fata magazinului de pe strada Jabarului, iar primii cumparatori au fost recompensati deja, in cursul zilei de joi. Nu este prima oara cand magazinul Kuhntop isi recompenseaza clientii fideli. In ultimii ani, magazinul a facut fericiti zeci de clienti, concursurile din preajma sarbatorilor fiind deja traditionale. De asemenea, un client a castigat o masina de spalat, in urma unei trageri la sorti. Magazinul Kuhntop, situate pe strada Jabarului, este unul dintre cele mai apreciate magazine din Lugoj, atat pentru gama diversificata, cat si pentru preturile accesibile.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Alege calitatea serviciilor Mixtury Beton. Partenerul tau pentru constructii civile si industriale

SC Mixtury Beton SRL una dintre cele mai importante...

5 motive pentru care merită să joci poker

În lumea jocurilor de noroc și a strategiilor, pokerul...

Sfaturi pentru alegerea instalatorului în programul Casa Verde

Acum, că s-a publicat lista cu firmele...

Evoluția jocurilor video în România

În lumea tehnologiei și a divertismentului, jocurile video au...