luni, 20 martie 2023
11.9 C
Lugoj
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Manifestari de “Mica Unire” la Lugoj. Cercul Militar gazduieste un simpozion la care participa cadre in rezerva, elevi si profesori

Data:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Reprezentantii muzeului impreuna cu reprezentanti ai Batalionului 183 Artilerie „General Ioan Dragalina” si Colegiului National „Coriolan Brediceanu” organizeaza un simpozion în data de 19 ianuarie 2017, cu începere de la orele 13, la Cercul Militar Lugoj. ”La mica lectie de istorie vor participa elevi ai colegiului lugojean din clasele a IX -a si a X -a, personal din cadrul Batalionului 183 Artilerie si cadre militare în rezerva si retragere care se vor bucura de expunerile prezentate de directorul muzeului, dr. Razvan Ioan Pinca, prof. Florin Bombescu si prof. Dumitru Suciu. Amfitrionul întregii activitati va fi comandantul garnizoanei, dl. col. Ion Teca”, au anuntat organizatorii manifestarii.

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Sarbatoare culturala. Incepe Lugoj Art Festival

Cele mai importante manifestari de arta plastica contemporana din...

Elevi si profesori din Spania la Lugoj. O noua experienta Erasmus+ la HasdEU

În perioada 16-18 ianuarie 2023, 21 elevi si 4 profesori de la IES Punta del Verde din Sevilla au participat la o mobilitate Erasmus+ la Liceul Teoretic „Iulia Hasdeu” Lugoj.