luni, 17 iunie 2024
16.9 C
Lugoj
spot_img

Materialul conține o imagine cu puternic impact emoțional. Transformări spectaculoase ale candidaților, de la poze cu porci mistreți sângerânzi la mari iubitori de animale și coborâri din mașini de lux direct pe bicicletă

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Politicienii locali fac un efort disperat pentru a-i convinge pe lugojeni că sunt cei mai pricepuți și cei mai gospodari.

Candidații la alegerile de peste câteva săptămâni sunt de nerecunoscut, totul în încercarea de a obține cât mai multe voturi. E suficient să arunci o privire pe rețelele de socializare ca să realizezi că totul nu este decât o păcăleală, iar realitatea este frumos cosmetizată doar pentru această perioadă. Ce se va întâmpla după 9 iunie? Candidații vor reveni la vechile obiceiuri sau poate nu. Lugoj Info.ro a observat o schimbare bruscă de atitudine a celor care până acum ne umpleau rețelele de socializare cu imagini despre pasiunile și averile lor. Deodată, aceste imagini au dispărut, iar indivizii s-au transformat brusc în niște bieți lugojeni de rând. Psihologii susțin că astfel de comportamente care se schimbă peste noapte sunt des întâlnite în lumea politică și durează cam cât campania electorală. „Umanizarea” imaginii unui politician este considerată de mulți specialiști o înșelătorie la adresa electoratului. Erwin Floroni și Călin Dobra sunt cele mai relevante exemple de transformare a comportamentelor peste noapte. Dacă în urmă cu ceva timp Floroni se poza cu zâmbetul pe buze lângă animale ucise și lângă urme de sânge, de la lansarea candidaturii acesta ne este prezentat ca un mare iubitor de animale. Vânătorii susțin că imaginile cu trofee sunt oarecum normale în comunitatea lor, însă este aproape interzisă imortalizarea acestora în bălți sau lângă pete de sânge. Nerespectarea acestor recomandări poate aduce deservicii celor care iubesc și practică vânătoarea. Floroni a ales să facă publică fotografia pe rețelele de socializare, ulterior aceasta fiind ștearsă, cel mai probabil realizând că nu toți posibilii votanți ar aprecia această imagine. Imaginea cu mistrețul ucis a fost înlocuită cu alte fotografii în care candidatul apare alături de alte animale, de această dată în viață. Care oare să fie comportamentul adevărat al candidatului? Un alt candidat care se chinuie să modifice percepția publică este Călin Dobra. Recunoscut pentru aroganța și viața de lux pe care i-a oferit-o „meseria” de politician, Dobra face un adevărat efort în aceste zile pentru a scăpa de critici și a câștiga încrederea celor care merg la vot. Candidat la alegerile de luna viitoare, Dobra a renunțat la limuzină și îl găsim direct pe bicicletă, printre oamenii pe care nu i-a cam văzut de pe vremea în care era consilier local în mandatul lui Boldea. Dacă în multe situații un astfel de comportament poate fi văzut ca un gest de leadership, în ceea ce îl privește pe Dobra nu e cazul, carențele în prestațiile publice fiind cele care l-au scos de cele mai multe ori în evidență. În săptămânile care urmează, este de așteptat ca aproape toți candidații să ne surprindă cu noi jonglerii politice, miza alegerilor fiind una extrem de importantă.

SURSA : FACEBOOK.COM

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Rezultate finale: Călin Dobra câștigă Primăria Lugoj cu 4855 de voturi

Candidatul PSD Lugoj, Călin Dobra, va conduce Primăria Lugoj...

Cum va fi vremea în perioada 10-23 iunie. Prognoza meteo de la ANM

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat prognoza meteo pentru...

De unde atâta supărare? Lugoj Info a refuzat să își vândă cititorii, precum Floroni i-a vândut pe colegii săi de partid

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare se apropie...