sâmbătă, 23 septembrie 2023
23.2 C
Lugoj
spot_img

Masinile au ajuns pe strazi unde nu s-a maturat niciodata. Administratia locala, decisa sa nu renunte la maturatul mecanizat indiferent de disconfortul creat

Data:

spot_img
spot_img

Lugojenii acuzau faptul ca maturatoarele stradale ar trebui retrase si asta pentru ca fac prea mult praf. Administratia locala a cumparat in acest an doua masini noi, iar una care se afla de ani buni intr-un depozit, a fost reparata si pusa in functiune pe strazi. Seful societatii Administrare Patrimoniu Lugoj, Paul Gribincea a declarat pentru Lugoj Info.ro ca nu se pune problema retragerii masinilor de pe strazi pentru ca fac praf.

Gribincea sustine ca masinile isi dovedesc utilitatea, sunt folosite si in alte orase si cere intelegere din partea locuitorilor orasului pana la intrarea in normalitate. Directorul APL crede ca masinile nu pot face minuni in conditiile in care s-a intrat pe unele strazi care nu au fost maturate nici manual nici mecanic niciodata in ultimii 20 de ani. In mod normal, maturatul strazilor ar fi trebuit sa se faca manual inainte de intrarea masinilor, insa din cauza faptului ca administratia Boldea a falimentat societatea de salubritate a orasului, reconstructia unei societati de la zero nu e tocmai usoara. Administrarea Patrimoniului Lugoj a primit cateva utilaje noi, insa cu o floare nu se face primavara, iar lipsa fortei de munca si lipsa banilor nu pot fi suplinite atat de rapid.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII