duminică, 3 martie 2024
7.9 C
Lugoj
spot_img

De la 1 la 25 de grade. Cum arata prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Meteorologii anunta ca in primele doua zile de prognoza, vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta perioada din an, cu o medie a temperaturilor maxime de 14 grade. Pe 9 octombrie vremea se va încalzi, astfel încat aceasta medie se va situa în jurul valorii de 21 de grade. Cu mici variatii, de la o zi la alta, temperaturile maxime se vor mentine, în medie, în jurul a 20 de grade pana pe 12 octombrie si vor ajunge pe 14 octombrie la 25 de grade. În ultimele zile de prognoza, vremea se va racori usor si treptat, spre 20 de grade. Temperaturile minime vor fi scazute în intervalul 7-9 octombrie, cand media lor va fi de 3…5 grade. Ulterior, pana la sfarsitul celor doua saptamani, media temperaturilor minime va creste semnificativ, fiind cuprinsa între 7 si 10 grade. Vor fi ploi locale, în general slabe, cu probabilitatea mai ridicata de aparitie în intervalul 9-11 octombrie, precum si în unele zile din intervalul 16-20 octombrie.

Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Lucrarea era semnalizata, dar omul nu a fost atent. Lugojean ranit grav, dupa ce a plonjat cu trotineta electrica intr-o groapa cu ciment

Politistii lugojeni atrag atentia conducatorilor de trotinete electrice, pentru...

UPDATE: FEMEIA A MURIT ! Accident grav la Gavojdia. Femeie acrosata de un autocamion

O femeie a ajuns la spital in stare critica,...

Un primar PNL, atac la racolarile lui Simonis. Noi vom face alianta cu AUR

Decizia presedintelui PSD Timis, Alfred Simonis, de a “trasfera”...