miercuri, 24 iulie 2024
20.9 C
Lugoj
spot_img

Nenorocita pe viata, cu spumiera. Suma primita de o femeie dintr-un sat de langa Lugoj, dupa ce a fost mutilata pe viata de sotul gelos

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Judecatorii lugojeni au decis in aceasta saptamana, despagubirea pe care o femeie dintr-un sat de langa Lugoj o va primi, dupa ce a fost nenorocita pe viata, in urma unei crize de gelozie a sotului. Barbatul a fost condamnat anul trecut la cinci ani și jumatate de inchisoare, iar acum, magistratii au decis ca individul sa ii plateasca sotiei 200.000 de euro daune morale si o indemnizatie lunara de 1500 de lei pe luna, pentru toata viata. Expertizele depuse la dosar, arata faptul ca in urma agresiunii, femeia a avut nevoie de 100 de zile de ingrijiri medicale si a suferit un prejudiciu estetic grav si permanent, cu o pierdere definitiva si completa a vederii. Individul care si-a batut sotia cu o violenta care i-a socat pana si pe magistrati, a incercat sa isi justifice fapta, sustinand ca o banuia pe femeie de infidelitate. Procurorii au retinut faptul ca barbatul a urmarit direct orbirea femeii.

RECOMANDARE :

Daca ai nevoie de sfaturi pentru a ajuta pe cineva sau esti intr-o situatie de abuz, suna la linia telefonica nationala de urgenta: 0800.500.333. Dacă auzi violenta in blocul unde locuiesti, suna la 112.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII