miercuri, 22 martie 2023
5.9 C
Lugoj
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Nu le consumati daca le-ati cumparat! Lamai retrase de la vanzare, dintr-un magazin din Lugoj

Data:

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img
spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Un furnizor de citrice pentru mai multe lanturi de magazine din tara, a decis sa retraga de pe piata o parte dintre produsele sale.

Firma bucuresteana, ANDROS STIL, a notificat magazinele Profi si Carrefour sa indeparteze de la raft lamaile de provenienta Turcia, din doua loturi. “SC ANDROS STIL SRL a initiat retragerea de la comercializare si rechemarea de la client a produselor LAMAI – ORIGINE TURCIA, lot 75416 si LAMAI PLASA 500G – TURCIA lot 75561, ca urmare a depasirii valorilor admise de reziduuri de pesticide. Se recomanda persoanelor care detin produsele descrise mai sus sa nu le consume, ci sa le distruga sau sa le returneze la magazin, pana pe 17.03.2023, urmand sa primeasca in schimb contravaloarea lor. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create!”, se arata intr-o informare transmisa Autoritatii Nationale Sanitara-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor de catre cele doua lanturi comerciale.

Carrefour a anuntat ca unul dintre loturi a fost vandut si in unul dintre supermarketurile din Lugoj, insa Profi nu a precizat daca a comercializat produsele in orasul nostru.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Vremea ne ofera cateva surprize. Prognoza ANM pentru perioada 20 martie – 2 aprilie

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza pentru intreaga...

Se actualizeaza imaginile de pe Street View. Masina celor de la Google, revine pe strazile din Lugoj

Masinile Google Street View s-au întors in Romania, primavara...