miercuri, 28 februarie 2024
18.9 C
Lugoj
spot_img

Nu va puneti familia si bunurile in pericol. Sunati urgent daca simtiti miros de gaz

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

„Parca miroase a gaz? Sau poate mi s-a parut. Ceilalti membri ai familiei nu au sesizat mirosul. Sigur mi s-a parut, altfel ar fi simtit si ceilalti ceva. Oare ce ar trebui sa fac intr-o asemenea situatie?!” sau ”Detectorul de gaze nu functioneaza corect, iar s-a declansat alarma, desi eu nu am simtit miros de gaz. Cu siguranta e defect!”. Cu siguranta, multi dintre utilizatorii de gaze naturale au trecut macar o data printr-o astfel de situatie. Din pacate, nu de putine ori s-a dovedit ca ceea ce au parut a fi alarme false, au devenit evenimente tragice. Tratarea cu superficialitate a scaparilor de gaze a stat la baza a numeroase incidente soldate cu pagube materiale si victime.

Utilizarea gazelor naturale in conditii de siguranta presupune, fara echivoc, o atitudine responsabila si un nivel de constientizare si implicare ridicat din partea consumatorilor, care trebuie sa aiba in vedere faptul ca ei sunt cei care pot preveni producerea unui eveniment grav, prin intermediul unui simplu apel telefonic catre distribuitorul de gaze naturale.

De aceea, E.ON Distributie Romania recomanda tuturor cetatenilor sa pastreze numerele de urgenta la indemana, iar daca simt miros de gaz sau constata declansarea alarmei la detectorul de gaz sa anunte imediat dispeceratul companiei noastre astfel incat echipele noastre specializate sa intervina la timp pentru ca aparitia unor evenimente grave sa poata fi evitata.

In cazul in care simt miros de gaz in interiorul imobilelor, cetatenii sunt rugati sa aplice urmatoarele masuri de siguranta:

-sa stinga toate focurile;

-sa deschida imediat toate usile si ferestrele;

-sa nu manevreze aparate electronice;

-sa nu aprinda lumina;

-sa nu verifice cu flacara instalatiile de gaze naturale;

-sa sune imediat la dispeceratul de urgenta al E.ON Distributie Romania la unul dintre numerele unice de telefon:

 0265.200.928

(numar taxabil cu tarif local din reteaua Telekom si cu tariful operatorului pentru toate celelalte retele de telefonie)

 sau

0800.800.928

(numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila).

Dispeceratul E.ON Distributie Romania functioneaza in regim non-stop si asigura servicii specifice de preluare a apelurilor si interventie pentru locuitorii din cele peste 1.000 de localitati din cele 20 de judete din aria de competenta a companiei.

spot_img

LASATI UN MESAJ

Introduceti comentariul dvs.
Introduceti numele dvs.

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII

Final de iarna. Prognoza meteo pentru perioada 26 februarie – 10 martie

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru...

Demisie in bloc. Intreaga organizatie PNL Gavojdia, in frunte cu primarul Danut Stoica, a trecut la PSD

Continua anunturile facute de liderul PSD Timis, Alfred Simonis....