vineri, 12 iulie 2024
36.9 C
Lugoj
spot_img

Organizare proastă. Zeci de președinți ai secțiilor de votare din Lugoj susțin că nu vor mai participa niciodată la procesul electoral

Data:

spot_img
spot_img
spot_img

Alegerile de la sfârșitul săptămânii trecute au scos din nou în evidență faptul că autoritățile nu sunt în stare să organizeze în condiții bune un scrutin electoral. Zeci de președinți din Lugoj, dar și din zona adiacentă, s-au plâns că au fost umiliți și au finalizat procesul electoral în condiții greu de descris. „Atâta mizerie, umilință și dispreț nu am putut să văd. Am fost tratați ca niște infractori. Am fost agresați verbal, înjurați și chiar amenințați de către observatori. Nu se poate așa ceva”, a declarat pentru Lugoj Info.ro unul dintre președinții secțiilor de votare, care a mai adăugat că miza alegerilor de la Lugoj a fost una extrem de mare, iar presiunile au venit din partea unui singur partid.

Dacă situația în secții a fost cum a fost descrisă mai sus, după numărarea voturilor a venit o altă umilință, cea de la Timișoara. Zeci de oameni au fost ținuți cu orele să-și predea buletinele de vot. Epuizați, oamenii susțin că o mai proastă organizare nu au văzut în toți cei 25 de ani de când participă la alegeri. O parte dintre cei nemulțumiți au anunțat că vor reclama situația la Autoritatea Electorală Permanentă și că nu vor mai participa la viitoarele alegeri.

spot_img

Distribuie articolul:

Ultimele informatii

Din aceasi categorie
INFORMATII